Afvallen

Wil je op een gezonde manier afvallen, èn de kilo's die je kwijt bent ook nooit meer terug zien? Ben jij supergemotiveerd om je gezonde gewoontes te behouden en je ongezonde gewoontes om te buigen in gezonde? Ben je er helemaal klaar voor om goed voor jezelf te gaan zorgen op het gebied van voeding, bewegen, slaap en ontspanning? En om dat ook op nummer 1 in je leven te zetten? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

 

Klik hier en maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

Weg met de Weegschaal

Maar met voeding alleen red je het niet om blijvend af te vallen. Ook bewegen (sporten mag, maar hoeft niet), voldoende slapen en voldoende ontspanning zijn van cruciaal belang. Daarom gebruik ik het "Weg met de Weegschaal"-programma bestaande uit een werkboek en een eetschrift. Gericht op goed voor jezelf zorgen op het gebied van voeding, bewegen, ontspannen en slaap. 

 werkboek eetschrift 

 

 

Start!

Ben jij er klaar mee om continu van de ene hype naar de andere hype op voedingsgebied te vliegen om de kilo's kwijt te raken?

Ben jij er klaar voor en supergemotiveerd om volledig "Op de gezonde toer" te gaan, op een manier die bij jou past en die jij de rest van je leven volhoudt? Zodat ook de kilo's die je kwijt bent, er af blijven? 

Maak dan NU hier en afspraak voor een gratis sessie van 25 minuten, waarin ik je alle materialen geef en en jij direct aan de slag kan.

Heb je nog vragen voordat je echt van start wilt? Maak hier een afspraak voor een gratis sessie. 

 

Keuze uit 2 pakketten (1 individueel, 1 groepscursus)

1.  

Toppakket individueel (12 weken)

425 euro

 

2.

Groepscursus (12 weken, Weg met de Weegschaal)

298 euro

De eerstvolgende groepscursus start in april 2018.

 

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Kijk dan hier of jouw zorgverzekering een deel van de kosten vergoed. 

 

Ja, ik wil aan de slag!

Stuur een mail naar merel@opdegezondetoer.nl om je aan te melden, met daarin:  

Heb je nog vragen? Bel Merel op 06 22 555 640 of maak hier een gratis en geheel vrijblijvende afspraak om de vragen die je nog hebt te beantwoorden.

 

 

Gezonde groet van Merel

06 22 555 640

merel@opdegezondetoer.nl