Nieuwe Kijk op Afvallen
Merel
ebook marketing

Je hebt mijn e-book “Een Nieuwe Kijk op Afvallen – 5 tips voor duurzaam gewichtsverlies” aangevraagd. Dankjewel daarvoor!

Klik op de oranje button hieronder en download het e-book.  

 

De komende dagen ontvang je nog meer tips en inspiratie voor het afvallen in je mailbox. De eerste mail, waarin ook een link zit naar het e-book, ontvang je over enkele minuten. Niets gevonden? Check even je spam of ongewenste mails.  

Wil je nog meer tips en inspiratie? Volg me dan op Facebook, Instagram en/of LinkedIn

 

Maar ik heb nog iets voor je, dus wacht!

Jij wilt dolgraag afvallen. En daarna nooit meer aankomen.
Zodat je lekker in je vel zit. Vol zelfvertrouwen je mooiste kleding draagt. En geniet van je leven. 

Waarschijnlijk heb je al vaker een poging gedaan om af te vallen en vervolgens op gewicht te blijven.

Hoe zou het voor je zijn als ik deze keer even met je meekijk wat jouw plan is? En wat je lastig vindt? Waar je tegenop ziet? Ik geef je graag een vliegende start. Daarom bied ik je een GRATIS “Nieuwe Kijk op Afvallen”- SESSIE aan van 20 minuten. Een telefoongesprek of videobellen, wat jij prettig vindt. Ik denk met je mee en geef je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

 

Wat denk je er van? Doen?

Klik op de link hieronder, kies een datum en tijdstip waarop je af wilt spreken. Dan spreek ik je snel!