Gratis:
Positief Afvallen sessie

(20 minuten)

Je wilt afvallen en zoekt iemand die jou daar bij kan helpen. Zodat de kilo’s er af gaan en je niet meer gaat jojo-en.

Maar ja, ben ik daar de juiste persoon voor? Om daar achter te komen, plan je een gratis en geheel vrijblijvend gesprek van 20 minuten in via onderstaande button: een Positief Afvallen sessie.

Tijdens de Positief Afvallen sessie beantwoord ik jouw meest prangende vragen over afvallen. Ik hoor graag wat er bij jou leeft en leg je uit wat mijn visie en aanpak is. Dan kijken we samen of jouw wensen en mijn werkwijze bij elkaar passen. Sowieso heb je aan het eind van het gesprek minimaal 2 tips waar je zelf mee aan de slag kan.

We spreken elkaar bij voorkeur online. Vanuit je eigen huis, vanachter je eigen laptop/tablet. Liever bellen? Dat kan ook!

Klik op onderstaande button en plan direct een online gesprek met mij in.