Online training
Positief Afvallen

 

Herken je dit:

E

je weet wat gezond eten is, maar je doet het niet

E

je hebt meerdere diëten gedaan

E

soms haalde je je streefgewicht

E

daarna kwam je weer aan

Tijd om het op een andere manier aan te pakken.

In mijn online training Positief Afvallen help ik jou om in de DOE-stand te komen en positief eetgedrag te ontwikkelen waardoor je blijvend afvalt.

In de online training Positief Afvallen leer je:

N

vaardigheden om je leven op de automatische piloot te doorbreken en bewuster naar je eetgedrag te kijken

N

keuzes maken en doelen stellen die je dichter brengen bij wat jij echt belangrijk vindt in je leven

N

vaardigheden om beter om te gaan met bijvoorbeeld al die stemmetjes in je hoofd “je bent een slappeling”, “dat kan je niet”, “toe, dat ene koekje moet toch wel kunnen”, “wat heb jij een zware dag gehad, dat wijntje heb je echt verdiend”.

Zodat je die dingen doet die jij belangrijk vindt in je leven, afvalt en je bereikte streefgewicht makkelijk kan vasthouden.

 

In de Online Training Positief Afvallen deel ik al mijn kennis over afvallen en wat daarbij komt kijken. Daarnaast is er veel aandacht voor het mentale deel van afvallen (ACT). Je MINDSET t.a.v. afvallen veranderen van negatief naar POSITIEF. Alle kennis die je hebt en krijgt over afvallen omzetten in ACTIE: van weten naar DOEN. Om blijvend resultaat te garanderen, ga je zeker ook aan de slag met je eetgedrag. Je gewoontes.

De volgende modules (met elk 1-10 lessen) zitten in de online training Positief Afvallen:
💚 Jouw startpunt & jouw doel bepalen
💚 Analyse eigen gegevens + tips & tops
💚 Zo haal (en hou) je je streefgewicht
💚 Bewegen
💚 Gezond eten
💚 Ontspannen / stress
💚 Slaap
💚 Motivatie & wilskracht
💚 Keuzes maken en ‘nee’ zeggen tegen verleidingen
💚 Vakanties & feestdagen
💚 Overgang
💚 Waarom eten we makkelijk te veel?
💚 Tussentijdse evaluatie
💚 Plannen
💚 Stoelgang
💚 Excuses
💚 Inspiratie
💚 Mindset oefeningen
💚 Bewustwording en psychologie
💚 De matrix

 

 

In totaal zijn er dus 20 modules en meer dan 90 lessen. Bekijk ze in de volgorde van jouw interesse. Of volg het schema dat in de wekelijkse mails staat, dan neem ik je in 20 weken “aan de hand” mee door de lessen.

Na die 20 weken krijg je nog 32 weken wekelijks een motiverende mail om aan de slag te blijven. Het veranderen van je manier van leven kost immers iets meer tijd dan 20 weken.

De online training Positief Afvallen staat op een aparte website en staat 24/7 een jaar lang voor je klaar (verlengen kan daarna altijd). Volg de lessen dus op een tijdstip dat JOU uitkomt. 

De training bevat lessen met video’s, teksten en audiobestanden. Daarnaast ontvang je via de post het Werkboek en Eetschrift van Weg met de Weegschaal.

 Volg je de lessen en doe je wat er voor nodig is, dan val je ongeveer 0,5 – 1 kilo per week af. 

Heb je vragen? Dan stel je ze in de besloten Facebookgroep. Daarin zit iedereen die deze online training volgt. 

“Vijf maanden geleden heb ik tegen mij zelf gezegd dat er toch echt gewicht af moest en dat ik gezonder wilde worden. In het verleden al vaak bij diëtistes gelopen maar dat helpt maar bepaalde tijd. Ben nogal allergisch voor eetdagboeken en calorieën tellen. Mijn huisarts kwam met GLI (gecombineerde leefstijl interventie).
Daar ben ik toen mee begonnen (volg het overigens nog steeds). Maar had het gevoel dat dit voor mij niet concreet genoeg was.
Toen zag ik de online training Positief Afvallen voorbij komen op Facebook. Ik besloot deze cursus erbij te gaan doen.

Deze cursus maakt voor mij concreet wat ik moet doen, waar ik tegen aan kan lopen en hoe dat op te lossen op een plezierige manier. Hierdoor ben ik inmiddels 10 kilo kwijt en heb ik weer meer energie. Deze cursus is meer dan alleen maar anders eten maar ook hoe je je mindset kunt veranderen. Aangezien ik een emotie-eter ben is dit voor mij een goede combi. Ik maak nu bewuste keuzes en denk er goed over na. En heb toch nog een heel leuk leven.
Esmeralda