Powerwalk

Neem je jezelf regelmatig voor om te gaan sporten
maar komt er niets van?

Wil jij

E

meer bewegen?

E

je conditie verbeteren?

E

je fitter voelen?

E

buiten bezig zijn?

E

samen met een gezellige groep mensen sporten?

E

afvallen?

Kom powerwalken!

E

Powerwalken zit tussen wandelen en hardlopen in.

E

Zonder stokken

E

In verschillende tempo’s.

E

Je conditie gaat met sprongen vooruit.

E

Gezellig in een groep.

E

In de buitenlucht.

“Iedere zaterdagochtend kijk ik uit naar het powerwalken met deze gezellige groep en prettige instructie van Merel.
Na 1 jaar merk ik al verschil in mijn postuur en conditie!”

– Astrid

“Powerwalk is ontzettend leuk om te doen. Zeker met een trainer als Merel 🙂 Je loopt heerlijk buiten en werkt ondertussen aan je conditie = tempowisselingen en oefeningen.”
 Anneke

“Ik powerwalk vanaf september 2017 bij Merel en ik vind het echt heerlijk om te doen. Je werkt helemaal op je eigen kunnen aan je conditie. Merel is een fijne trainer die iedereen in zijn waarde laat. Ondanks het vroege tijdstip van onze training (zaterdagochtend om 9.00 uur) spring ik elke keer vrolijk mijn bed uit om met onze leuke groep lekker in de buitenlucht actief te zijn.”
– Monique

Er zijn twee niveaugroepen powerwalk, beiden geschikt voor beginnende powerwalker:

  1. Start in januari, april of september met een Cursus Powerwalk Geschikt voor je als wandelen met een tempo van 5 km/uur geen enkel probleem is. Er zijn lessen op woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend. Inschrijven doe je via één van de onderstaande blokken. Er geldt een “niet goed, geld terug garantie”.
  2. Liever iets rustiger aan? Kom dan gratis ervaren wat powerwalken is tijdens één van mijn lessen Easy Powerwalk op woensdagavond om 18.00 uur of zaterdagochtend om 10.00 uur. Meld je hier aan voor een proefles.

Alle powerwalklessen geef ik in het Sloterpark in Amsterdam. Start bij mijn bakfiets op de hoek van de parkeerplaats van Sportcentrum Ookmeer, Dokter Meurerlaan 7 in Amsterdam. Gratis parkeren.

Niet goed, geld terug garantie.

Meld je je aan voor de cursus powerwalk, doe je de eerste les van de cursus mee en laat je me binnen 24 uur na afloop van de eerste les weten dat powerwalken toch niets voor jou is? Dan stort ik je cursusgeld terug op je rekening.