Powerwalk  TOP

Twee verschillende powerwalklessen

voor powerwalkers (en geblesseerde hardlopers)

die graag een pittige powerwalkles willen

Powerwalk lang

E
loop jij met gemak 6 km/uur?
E
wil je een uur powerwalken in plaats van drie kwartier?
E
je conditie verbeteren?
E
je fitter voelen?
E
samen met een gezellige groep mensen sporten?
E
dan is deze training echt iets voor jou!
E
op vrijdagochtend van 9.00 – 10.00 uur

Powerwalk snel

E
loop jij met gemak 7 km/uur?
E
ben je prestatiegericht?
E
ben je toe aan uitdagende trainingen?
E
waarin je regelmatig flink buiten adem raakt?
E
maar nog net niet hardloopt?
E
dan is deze training echt iets voor jou!
E
op woensdagavond van 20.00 – 20.45 uur
Powerwalk TOP trainingen zijn echt voor powerwalkers die houden van pittige lessen. Ze zijn er in twee varianten: “Powerwalk lang” en “Powerwalk snel”.

In januari, april en september start steeds een cursusblok van ongeveer 10-12 lessen. Je schrijft je in per blok. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per lesgroep. Inschrijven doe je via één van de onderstaande blokken. Er geldt een “niet goed, geld terug garantie”.

 

Alle powerwalklessen geef ik in het Sloterpark in Amsterdam. Start bij mijn bakfiets op de hoek van de parkeerplaats van Sportcentrum Ookmeer, Dokter Meurerlaan 7 in Amsterdam. Gratis parkeren.

De afgelopen maanden bij Merel de power walk cursus gedaan. Ik kan zeggen dat ik iedere keer met veel plezier meedoe voor mij als niet sportief type erg fijn om te merken dat ik zin heb om te gaan. Merel heeft aandacht voor iedereen en bedenkt iedere keer weer een uitdagende les.”
Carla
“Powerwalk is ontzettend leuk om te doen. Zeker met een trainer als Merel 🙂 Je loopt heerlijk buiten en werkt ondertussen aan je conditie = tempowisselingen en oefeningen.”
 Anneke
“Ik powerwalk vanaf september 2017 bij Merel en ik vind het echt heerlijk om te doen. Je werkt helemaal op je eigen kunnen aan je conditie. Merel is een fijne trainer die iedereen in zijn waarde laat. Ondanks het vroege tijdstip van onze training (zaterdagochtend om 8.30 uur) spring ik elke keer vrolijk mijn bed uit om met onze leuke groep lekker in de buitenlucht actief te zijn.”
– Monique
Niet goed, geld terug garantie.

Meld je je aan voor de cursus powerwalk top LANG of SNEL, doe je de eerste les van de cursus mee en laat je me binnen 24 uur na afloop van de eerste les weten dat deze powerwalkles toch niets voor jou is? Dan stort ik je cursusgeld terug op je rekening.

Mail me als je verder nog vragen hebt: merel@opdegezondetoer.nl

 

Groetjes, Merel

Official Zession Powerwalktrainer Amsterdam

Facebook pagina Powerwalk: Powerwalk Amsterdam