Visualiseer je slanker

Workshop Visionboard maken

Het maken van een visionboard is een goede eerste stap om je dromen/doelen en wensen wat betreft afvallen helder in beeld te krijgen.

Met knippen en plakken maak je een visionboard van je doel.
Je maakt letterlijk zichtbaar hoe jouw leven er uit ziet als je je streefgewicht bereikt hebt.

Hoe ziet jouw leven er uit als je bijvoorbeeld 10 kilo kwijt bent? Hoe voel je je dan? Wat doe je dan (anders)?

Met het maken en hebben van je eigen visionboard programmeer je je onderbewustzijn om kansen in te koppen op een gezonder leven. Met minder kilo’s.

Uit ervaring weet ik dat het maken en hebben van een visionboard werkt. En dat je het jezelf vaak voor kan nemen om er één te maken, maar dat het er dan toch niet van komt. Je blijft het uitstellen.

Daarom organiseer ik op dinsdagavond 3 december een Workshop Visionboard maken, voor iedereen die wil afvallen. Tijdens de avond is er ook alle gelegenheid om mij vragen te stellen over afvallen.

Tijdens de avond ga je in een groep van maximaal 5 deelnemers onder mijn begeleiding zelf aan de slag met het maken van je eigen visionboard. Dit neem je aan het eind van de avond mee naar huis.

Ik zorg voor tijdschriften, schaar, lijm, papier etc om je visionboard te maken. Als je zelf tijdschriften hebt die je wilt gebruiken om plaatjes en teksten uit te knippen, mag je die zeker meenemen.

Natuurlijk zorg ik ook voor koffie en thee en water en iets lekkers (gezonds) te eten. Maar zorg wel dat je je avondeten al hebt gegeten, anders wordt het een lange avond ;-).

​​Wat?

Workshop Visionboard maken – voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen.

 

Wanneer?

Dinsdagavond 3 december van 18.30 – 21.00 uur. Inloop vanaf 18.15 uur.

 

Waar?

Het Coachhuis, Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam.

 

Kosten?

Deelname aan de workshop kost 29 euro (voor zaalhuur en materialen en iets te drinken/eten).

“Start with the end in mind” ~ Stephen R. Covey

.
.